О нама

О нама

Ресторан „Поглед“ се налази на путу Београд – Сарајево у насељу Хан-Поглед које припада општини Хан-Пијесак. Од Београда је удаљен 215 километара, што је отприлике 3,5 сати вожње. Сарајево је удаљено око 80 километара или око 1,5 сат вожње са погледом на прекрасну и нетакнуту природу.
Објекат посједује дугу традицију постојања. Саграђен је током 70-тих година као део УПИ система. Током дугих низа година је предсављао мјесто са одличном услугом, храном спремљеном на традиционални начин и великим асортиманом пића.
Током 2000-тих објекат преузима породица Тодоровић која је била активно укључена у развој објекта од самог почетка његовог постојања и тада почиње његова обнова и проширење. Основна идеја функционисања објекта је задржана и употпуњена новим садржајима и понудом.
Ресторан „Поглед“ својим гостима нуди широки дијапазон хране поднебља у којем се налази. За традиционалну припрему хране се користе искључиво локални производи који се набављају од околних малих произвођача.
Поред тога у понуди ресторана се налази и велики избор пића како домаћег тако и страног поријекла.
Ресторан „Поглед“ поседује и комфорне собе за спавање за све путнике намернике који желе да одморе од напорног пута и уживају у планинском ваздуху.
Испред ресторана се налази велики паркинг који је довољан да у сваком тренутку може да прими заинтересоване посјетиоце.
Гастрономску и смјештајну понуду гостопримљиви домаћини су употпунили новим технологијама што подразумијева WiFi у цијелом објекту као и ТВ прикључке у свим собама.
Угођај не би био потпун без природе. С тим у вези домаћини су уредили прелијеп парк уз сам објекат. У непосредној близини се налази и неколико уређених стаза,кроз оближњу четинарску шуму, за шетњу и вожњу бицикла које добро дођу за релаксацију током путовања.

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial