О нама

Ресторан Поглед

Ресторан Поглед – О нама

Ресторан Поглед се налази на путу Београд – Сарајево у насељу Хан-Поглед које припада општини Хан-Пијесак. Од Београда је удаљен 215 километара, што је отприлике 3,5 сати вожње. Сарајево је удаљено око 80 километара или око 1,5 сат вожње са погледом на прекрасну и нетакнуту природу.

Објекат посједује дугу традицију постојања. Саграђен је током 70-тих година као део УПИ система. Током дугих низа година је представљао мјесто са одличном услугом, храном спремљеном на традиционални начин и великим асортиманом пића.

Ресторан Поглед

Током 2000-тих објекат преузима породица Тодоровић која је била активно укључена у развој објекта од самог почетка његовог постојања и тада почиње његова обнова и проширење. Основна идеја функционисања објекта је задржана и употпуњена новим садржајима и понудом.
Ресторан „Поглед“ својим гостима нуди широки дијапазон хране поднебља у којем се налази. За традиционалну припрему хране се користе искључиво локални производи који се набављају од околних малих произвођача.

Поред тога у понуди ресторана се налази и велики избор пића како домаћег тако и страног поријекла.
Ресторан „Поглед“ поседује и комфорне собе за спавање за све путнике намернике који желе да одморе од напорног пута и уживају у планинском ваздуху.
Испред ресторана се налази велики паркинг који је довољан да у сваком тренутку може да прими заинтересоване посјетиоце.
Гастрономску и смјештајну понуду гостопримљиви домаћини су употпунили новим технологијама што подразумијева WiFi у цијелом објекту као и ТВ прикључке у свим собама.
Угођај не би био потпун без природе. С тим у вези домаћини су уредили прелијеп парк уз сам објекат. У непосредној близини се налази и неколико уређених стаза,кроз оближњу четинарску шуму, за шетњу и вожњу бицикла које добро дођу за релаксацију током путовања.

Уколико желите више информација можете нас контактирани преко наше Контакт странице или преко фејсбук странице

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial