Природни амбијент

Ресторан Поглед – ресторан у природи

Ако тражите ресторан у природи, Ресторан Поглед је прави избор.

 

Природни амбијент

 

Уколико желите да посетите ресторан у природи свакако неозабилазно место је и Ресторан Поглед смештен у селу Хан-Поглед на Хан-Пијеску. Ресторан је смјештен у природном окружењу уз магистрални пут Бијељина – Сарајево. Уз сам ресторан је уређен травнати парк који је ограђен комбинованом дрво-камен оградом. То омогућава да се деца безбрижно играју док родитељи одмарају и уживају у понуди хране и пића. У парку су распоређене дрвене клацкалице, љуљашке, кућица за игру и клупе и столови.

Ресторан је окружен бујном четинарском шумом чији чаробни мирис се шири целом околином. Надморска висина, ветрови који дувају, река Дрина и врхови који окружују Хан-Поглед чине ово место изузетно богато кисеоником и озоном. На тај начин Хан-Поглед се сврстава у ред истинских ваздушних бања. У околини постоји неколико викенд насеља. Изградили су их људи из крајева где су некад пословали или и даље послују велики индустријски комплекси. Доласком на одмор у Хан-Поглед су веома успешно чистили дисајне органе од свих негативних честица и поправљали укупно стање организма.

ресторан у природи

У непосредној близини ресторана се налази видиковац Поглед. До њега се може доћи лаганим ходом стазом кроз шуму у близини ресторана. Са видиковца се пружа предиван поглед. Током ведрих и сунчаних дана досеже до Семберије и Срема са једне стране и Таре, Златибора, Повлена итд., са друге стране.

Крај самог ресторана пролази и кружна бициклистичко-пешачка стаза. Пролази кроз четинарску шуму према почетку скијалишта Игришта и поново излази на магистрални пут којим се можете вратити до ресторана.

ресторан у природи

У непосредној близини ресторана налази се прегршт пешачко-бициклистичких стаза као и непрегледних ливада, пропланака, шума и шумарака који су преплављени лековитим биљем, шумским воћем и печуркама до којих се долази веома брзо и лако. Поред тога, на неких сат времена од Хан-Погледа се може стићи до реке Дрине и уживати у њеној лепоти, како на Зворничком језеру тако и у њеном кањону.

Уколико желите додатне информације можете нас контактирани преко наше Контакт странице или преко фејсбук странице